New column

Cele mai iubite perdele și draperii din 2022

Începutul anului este momentul perfect pentru a privi spre trendurile și tendințele anului care a trecut și de a ne seta expectanțele pentru anul care ne așteaptă, așadar este timpul pentru a dezvălui lista celor mai iubite perdele și draperii din 2022.

 

Află care au fost cele mai populare perdele și draperii din 2022:

 

New column

Țesături din materiale reciclate

Sustenabilitatea a fost un subiect care în 2022 a fost în prin plan. Țesăturile din materiale reciclate sau din fibre naturale au reprezentat o alegere populară pentru perdele și draperii. Sortimentul Mendola Fabrics aduce acest tip de țesătură la viață prin perdele delicate, în nuanțe naturale dar și prin draperii cu design de impact în amenajările de interior.

 

Printre cele mai populare articole din această categorie se regăsesc draperiile Nebbia și Paco, care se remarcă prin modelul deosebit, dar și perdele precum Magma sau Ecco, cu aspect natural sau Respiro și Avenue care aduc încăperilor un accesoriu minimalist.

New column

Perdele și draperii cu proprietăți speciale

Perdelele și draperiile pot fi mai mult decât elemente de decor, ele pot avea propiretăți care contribuie la confortul, siguranța și sănătatea noastră. Printre cele mai populare articole Mendola Fabrics 2022 se numără: țesăturile ignifugate, care nu răspândesc flăcările unui eventual incendiu, draperiile black-out, 100% opace, care opresc în totalitate razele soarelui și o perdea inovativă, care filtrează aerul și elimină substanțele nocive din încăperi.

 

Anul acesta, Minos, draperia black-out, 100% opacă din textil ignifugat s-a aflat printre favorite, alături de Neptun, o draperie opacă, cu aspect de catifea și cu model discret și Atlas, un blackout minimalist.

 

Inovația anului acesta a fost Refresh - o perdea inovativă, care îmbunătățește calitatea vieții, datorită funcției de purificare a aerului. Țesătura perdelei are proprietăți de purificare a aerului, acreditate și testate în laboratoare de specialitate.

New column

Aspectul sofisticat al catifelei

 

Nu este de mirare că draperiile cu aspect de catifea s-au aflat în topul preferințelor din 2022. O draperie cu textura moale și aspectul sofisticat al catifelei este accesoriul perfect pentru orice stil de amenajare. Sortimentul nostru variat oferă atât țesături de catifea minimaliste, în nuanțe neutre, dar și draperii în nuanțe intens pigmentate, texturi variante sau chiar cu inserții metalice, strălucitoare.

 

Ca și in fiecare an, în topul favoritelor din anul acesta a fost draperia Castellano. Alte draperii de catifea îndrăgite au fost Biaritz, Roma, Feliz, Amazonia și Scento.

New column

Nuanțele naturale

Cu nuanțe naturale de bej, maroniu, gri sau alb nu ai cum să dai greș. O paleta cromatică neutră este atemporală și este potrivită pentru orice încăpere. În plus, aceste nuanțe creează o atmosferă familiară, confortabilă.

 

Popularitatea acestor nuanțe s-a reflectat și în alegerea perdelelor și draperiilor, astfel ca în topul alegerilor se află articole precum Intense C3, Adelaide V19, Lusso 02, Scarabeo C2 sau Roma 01 

New column

Modele pline de personalitate

Iubitorii amenajărilor mai îndrăznețe au optat pentru draperii și perdele cu modele deosebite. Pattern-uri geometrice, abstracte sau inspirate din natură – cu cât mai inedite cu atât mai bine. Perdelele și draperiile cu modele captează atenția și aduc un element vizual inedit conceptelor de amenajare. Fie că este vorba de amenajări moderne sau unele clasice, atemporale – există o perdea sau o draperie cu un pattern potrivit.

 

Anul acesta, printre cele mai îndrăgite articole Mendola Fabrics din această categoria s-au numărat: Degas, Trento, Mozaic, Dominica

New column

Favoritele colecțiilor de Primăvară-Vară & Toamnă Iarnă 2022

Colecțiile de Primăvară-Vară și cea de Toamnă-Iarnă a acestui an au adus perdele și draperii deosebite, care au fost în topul preferințelor.

 

Noutățile din sortiment au captat atenția prin modele, texturi și nuanțe variate. Printre cele mai populare alegeri au fost țesăturile cu modele deosebite sau cele care se diferențiază prin texturi aparte. 

Suntem curioși să vedem ce ne-a pregătit anul 2023 și nerăbdători să împărtășim perdelele și draperiile următoarei colecții cu tine.

Coș de cumpărături