New column

5 motive pentru care să participi la Open Days 2022!

Lansarea colecției de primăvară-vară 2022 bate la ușă, iar evenimentul de lansare pregătește multe suprize și inspirație din belșug. Iată 5 motive pentru care ar trebui să participi la Open Days 2022:

New column

1. Vezi cum sunt create colecțiile Mendola Fabrics

Aruncă o privire în spatele cortinelor Mendola Fabrics și află cum sunt alese și conturate colecțiile de perdele și draperii. De la alegerea paletei de culori, la selecția modelelor, la negocieri și variante de țesături – vom discuta procesul care stă în spatele fiecărei noi colecții Mendola Fabrics.

 

Echipa noastră va relata din experiențe, câștiguri dar și din impedimentele întâlnite.

New column

2. Vei fi printre primii care descoperă colecția.

Noua colecție aduce modele deosebite cu pattern-uri florale, nuanțe pastelate care aduc sentimentele anotimpului în căminele noastre.

 

Fii printre primii care le descoperă colecția și găsește-ți inspirația printre trendurile actuale.

New column

3. Primești sfaturi utile de la designeri

Designerii care ne vor fi alături la eveniment vor împărtăși sfaturi utile și recomandări bazate pe experiența lor vastă din domeniu.

 

Sugestii și recomandări de perdele și draperii, sfaturi de integrare a textilelor în amenajări și inspirație pentru interioare armonioase vor fi prezentate pe podiumul evenimentului.

New column

4. Afli cum poți crea o vitrină sau amenajare care atrage toate privirile

Partenerii noștri de business pot beneficia de ghidul nostru de vitrine. Ghidul aduce un plus vitrinelor prin combinațiile inedite de perdele și draperii din noua colecție. Captează privirile clienților prin combinații atrăgătoare prezentare în ghidul nostru, care le va fi pus la dispoziție participanților Open Days după eveniment.

                                              

New column

5. Descoperi care sunt trendurile actuale în domeniul perdelelor și draperiilor

Lumea textilelor este mereu în mișcare, iar trendurile din această sferă au o experiență reală în arta schimbării rapide. Tendințele în materie de draperii și perdele se bucură și ele de noi abordări, fiind reflectate și in colecțiile Mendola Fabrics.

 

Află care sunt trendurile după care se ghidează designeri de top și cum le poți integra armonios în amenajările de interior.

Te-am făcut curios? Înscrie-te AICI la Open Days 2022, care va avea loc în data de 10 Martie, de la ora 10:30

Coș de cumpărături