New column

Experiența Open Days 2022

Luna Martie a fost dedicată colecției de Primăvară-Vară Mendola Fabrics, care a fost dezvăluită în data de 10 Martie, în cadrul lansării de colecție OPEN DAYS, transmisă live din showroom-ul nostru.

 

În cadrul transmisiunii live am discutat alături de invitatele speciale Cristina Stranszky  (Designer de Interior) și Camelia Sisak (Arhitect Atelier Mass) și împreună cu echipa internă formată din Ioan Pintea (Deputy Chief Executive Officer), Oana Luca (Product Manager) și Adelina Silași (Marketing Manager) despre toate etapele și procesele care stau la baza colecțiilor de perdele și draperii inedite.

 

Evenimentul a fost moderat de către Anda Zota, Redactor șef Igloo

New column

Lansarea colecției online a fost urmată de o perioadă în care clienții noștri de business au avut ocazia să descopere noile perdele și draperii și față în față, la noi în showroom.

 

Până la finalul lunii, showroom-ul a fost animat de vizitele partenerilor și clienților noștri, care ne-au trecut pragul pentru a face cunoștință cu noua colecție Mendola Fabrics

Cele mai apreciate articole din noua colecție:

Floria

Cove

Open Days 2022 în cifre

New column

Le mulțumim tuturor celor care au s-au implicat în evenimentul nostru:

Igloo media / Anda Zota / Bianca Comsa / Camelia Sisak / Cristina Stranszky / Timotei Jinar & echipa / Second skin. by Loredana Lupea / Nobila Casa / Vizualitas Studio

Dacă dorești să urmărești din nou momentele favorite din Open Days 2022, sau nu ai reușit să fii alături de noi live, poți accesa link-ul de mai jos pentru a vedea înregistrarea evenimentului: 

Coș de cumpărături