New column

Experiența Deco Days 2019 | review

Deco Days 2019: bringing people together

Anul acesta, Deco Days a fost despre oameni. Despre oameni pasionați de texturi, nuanțe și tendințe. Oameni care acceptă zi de zi provocarea de a se lăsa purtați pe firul versatil al textilelor. Oameni care ne împărtășesc pasiunea pentru țesături și care iubesc arta designului interior. Conceptul acestei ediții a avut ca și punct central oamenii. Oamenii care zi de zi dau viață brandului Mendola Fabrics.

 

Cum a decurs evenimentul?

Ei bine, cea de-a IV-a ediție Deco Days, a avut loc de această dată în cadrul Platinia Shopping Center. Colecția Toamnă/Iarnă 2019 de perdele și draperii a fost lansată de această dată într-un cadru business, întrețesut cu experiențe live captivante și interacțiuni creative cu noile materiale.

ZIUA I, Deco Days 2019

Cea dintâi zi a evenimentului a debutat o dată cu deschiderea conferinței de către hostul Bogdan Bob Rădulescu. Pornind de la introducerea conceptului celei de-a IV-a editii - for the people - și abordând tematici tehnice legate de îmbunătățirile tehnice și tehnologice implementate în ultimul an - conferința a fost, pe scurt, un mix de informații utile partenerilor invitați.

New column
New column
New column

Atmosfera a fost animată de posibilitatea de a adresa întrebări live speakerilor, precum și posibilitate de a oferi răspunsuri. Interactivitatea a fost menținută și prin prezentarea brandului și a instrumentelor acestuia prin intermediul unui dialog live, dintre Ioan Pintea (Manager Marketing și Vânzări) și Bence Makkai (Visual Partner). Ultimele noutăți din mediul online au fost trecute și ele în revistă, ulterior fiind acordate o serie de 7 premii interesante invitațiilor.

New column
New column
New column

Fără îndoială, punctul central al conferinței a fost sesiunea interactivă de creație, în care fiecare invitat a participat activ și creativ la realizarea unui moodboard. Tematica a constat în respectarea direcției de trend, astfel încât fiecare a avut posibilitatea de a jongla cu texturi, țesături, culori și patternuri. Rezultatul? Noi credem că a fost unul pe cinste:

New column
New column
New column

Întreaga sesiune creativă dedicată ultimelor tendințe în materie de design interior, a fost ghidată și întreținută cu ajutorul designerilor de interior și arthitecților prezenți: Bianca Comșa, Mihai Caraghiaur, Ioana Maria Caraghiaur, Anita Ilie, Alina Radu, Marcel Maier, Gabriela Voaides și Kristina Gurzo. Aceștia au discutat cu fiecare echipă și au avut grijă ca linia de trend dată să fie interpretată cât mai corespunzător.

New column
New column
New column

Și pentru că ne plac la nebunie amenajările de interior bine gândite, alături de Bianca Comșa (Fashion & Interior Stylist) și cu sprijinul partenerului nostru de tradiție în materie de mobilier și decorațiuni cu specific scandinav, Norda Shop, am realizat un mood - prilej cu care am expus unele dintre cele mai interesante articole din Colecția Toamnă/Iarnă 2019 de perdele și draperii:

New column

Într-un cadru intim completat de notele armonioase și live ale țambalului, prima zi din cadrul Deco Days 2019 s-a încheiat. Ne-am bucurat de preparate delicioase în cadrul restaurantului cu specific italienesc Amagusto, însă mai presus de toate, ne-am bucurat unul de prezența celuilalt și am profitat de această oportunitate pentru a ne împărtăși know-how-ul și experiențele din ultimul an.

New column
New column
New column

ZIUA a II-a, Deco Days 2019

La fel ca și în fiecare an, cea de-a doua zi a evenimentului, a avut loc la Showroom-ul Mendola Fabrics din Vlaha. Pasionați de texturi, culori și design, am descoperit împreună Colecția Toamnă/Iarnă 2019 de perdele și draperii. Am construit împreună vitrine și am găsit împreună soluții inedite pentru amenajare.

New column
New column
New column
New column
New column
New column

Au fost două zile pline, două zile la care fiecare a participat și a avut un rol important. V-am promis o ediție a cărui focus va fi centrat pe voi, însă această ediție a însemnat mai mult de atât: voi s-a transformat în noi! Iar noi, cu toții, ne-am simțit ca în familie!  O familie mare și frumoasă întrețesută prin pasiunea de frumusețe și design interior.

Background Deco Days

Deco Days reprezintă evenimentul de lansare a Colectiei de Toamnă – Iarnă, prin intermediul căruia, partenerii și colaboratorii au posibilitatea de a interacționa în mod direct cu brandul și noile produse. Dorința principală care a declanșat realizarea primului event Deco Days, a fost aceea de a lansa Colecția Toamnă-Iarnă într-o manieră autentică și inedită, oferind invitaților o experință senzorială complexă. Prima ediție a evenimentului a avut loc în septembrie 2016, acest eveniment devenind o tradiție pentru companie, angajați, parteneri, clienți și colaboratori.

Coș de cumpărături